Poradenství – Škola baristy

Poradenství

Zařízení provozu

Plánujete otevřít kavárnu, bar nebo restauraci?

Nabízíme vám poradenství v tomto nelehkém úkolu.

Řada architektů vám navrhne krásný prostor s nádherným zařízením. Vše se zdá bezproblémové a fantastické až do doby než otevřete a zjistíte že personál běhá zmateně za barem nebo v kuchyni a nic nestíhá. Myčka správně neumyje sklenice a nebo to trvá dlouho, případně se sklenice na víno vůbec do myčky nevlezou. V letní sezóně kdy máte plnou zahrádku došel led a lednice pod barem nestíhá chladit, a z kuchyně se právě do restaurace dostal zápach z připáleného jídla.

Tohoto překvapení vás ale dokážeme ušetřit.

První věc která je potřeba před plánováním baru nebo kuchyně, je znát sortiment a přibližnou skladbu vašeho nápojového nebo jídelního lístku. Jedině pak budete mít svoju provozovnu zařízenou efektivně a bez zbytečného vyhazování finančních prostředků za zařízení které pak možná ani nepoužijete.

Naše zkušenosti s těmito provozy Vám dokáží ušetřit nervy, čas, počet personálu a dokonce i peníze při pořízení.

Cílem architektů je obvykle výše zakázky a případná provize, ale naším cílem je spokojený majitel restaurace, který nás dále doporučí dalšímu zákazníkovi.

Máte-li zájem o konzultaci nebo již o službu poradenství neváhejte nás kontaktovat.

Ekonomika provozu

Otevíráte nebo jste již otevřeli kavárnu, bar nebo restauraci?
Nevychází vám ekonomika a nebo máte pocit, že vydělává personál a ne vaše firma?
Nabízíme poradenství a kontroling Vašeho gastro provozu.

U zavedených podniků

  • provedeme několik kontrolních návštěv s pozorováním chodu podniku
  • z těchto návštěv dostanete výstup a poradíme vám kde má váš podnik reservy a nebo kde si pravděpodobně vaši zaměstnanci „přichází na své“
  • zaměříme se na chování personálu k zákazníkům
  • provedeme revizi složení nápojového, případně jídelního lístku a poradíme vám kde jsou skryté finanční reservy
  • poradíme vám případné dodavatele a pomůžeme díky našim vztahům dohodnout lepší podmínky
  • dokážeme optimalizovat pracovní postupy a tím zvýšit efektivitu zaměstnanců
  • posoudíme Vaši konkurence schopnost v dané lokalitě a navrhneme opatření

U nových podniků

  • provedeme revizi a případnou optimalizaci složení nápojového lítsku a poradíme vám jeho případné složení
  • poradíme vám případné dodavatele a pomůžeme díky našim vztahům dohodnout lepší podmínky
  • navrhneme optimalizaci pracovních postupů a tím zvýšíme efektivitu zaměstnanců
  • odlišíme vás od blízké konkurence a navrhneme strategii

Partneři