Latte art Specialist – Škola baristy

Latte art Specialist

LATTE ART SPECIALIST je již pro ty, kteří zvládli první lekci a umí připravit kvalitní espresso a našlehat mléko bez bublinek.

Maximální počet je 2 osoby na kurz. Doba kurzu je „pouze“ 2,5 hodiny. Vycházíme z toho, že se maximálně věnujeme minimálnímu počtu zájemců. Pokud byl kurz pro více lidí nebyl tak intenzivní a poměrná část doby na jednoho, byla o něco delší než 1 hodina. Při menším počtu zaručíme maximální péči a efektivnost výuky.

Vyučující: Aleš Richter

Program lekce LATTE ART SPECIALIST:

Teorie:

  • Základy espressa, krátké zopakování z předešlého kurzu
  • Test techniky správného našlehání mléka
  • Ukázky latte art, aneb co vše se můžete naučit
  • Druhy obrázků – cappuccina vyrobená litím, dokreslováním
  • Technika malovaní cappuccina toppingem (pouze po předchozí dohodě)
  • Přípravu espressa zajistí vyučující, abyste měli čas jen malovat
  • Šlehání mléčné pěny a kreslení do zblbnutí ?

Pauza pouze v nutném případě na WC

Tato lekce probíhá od 9.00 – 11.30 (případně dle dohody)

Cena lekce Latte art specialist je 3500,– Kč cena je vč. DPH

Termíny a přihláška

    5 star review  Děkuji za příjemně a užitečně strávený den na kurzu Mix Coffee & Latte, který naprosto splnil má očekávání. Kurz byl plný zajímavých informací a velice oceňuji osobní zkušenosti přednášejícího Aleše. Doporučuji všem amatérům i profesionálům, každý si zde najde to "své".

    thumb Michaela Mickeyna Pospisilova
    6/06/2018

    3 star review  Dobrý den, na kurz jsme šla s pocitem jako mají mnozí z Vás, že umím šlehat mléko a chci se naučit těžší vzory, než rozetku a srdíčko. Chtěla jsem umět nakreslit labuť. Po chvíl moje odšení opadlo a zjistili jsme s panem Richterem, že všechno co jsem uměla bylo špatně. Pomohl mi poznat chyby a ukázal mi jak je odstranit. Jestli někdo čeká, že na celém kurzu Vám bude pan Richter mazat med kolem pusy a říkat Vám, že Vám všechno jde a jste šikovní, tak jste na omylu. Vždy si všimne Vaší chyby, kterou Vám připomene a Vy si uvědomíte co děláte špatně :), což potřebují mnozí z nás. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit dnešního kurzu a můžu všem pana Richtera doporučit. Za měsíc se budu těšit a děkuji za Váš čas a férový přístup 🙂 odnáším si pocit, že jsem svůj čas investovala správně a za každou Vaši kritiku děkuji. Myslím, že mě posunou o krok vpřed 😉

    thumb Michaela Markielová
    2/22/2018

    5 star review  Psal se rok 2012 a na kurz jsem se dostal za minutu dvanáct, super komunikace od samotného počátku, přátelské prostředí. Aleš vysvětlil vše, co bylo třeba, předal cenné rady a zkušenosti. Naprosto parádní krok vpřed si užít kávu ještě víc. Pravda, v dnešní době je spousta informací volně dostupná na YouTube či dalších kanálech, ale být osobně na kurzu školy baristy - tomu se nic nevyrovná. Je to skoro šest let a stále na kurz v dobrém vzpomínám. Život je příliš krátký na to pít špatně udělanou kávu, tak šup šup 🙂 Díky díky!

    thumb Ondrej Soudek
    3/02/2018

Partneři