Skvělý kurz, který mi předal hodně informací doplněné o příběhy z vlastních zkušeností a výbornou praktickou přípravu.
25. 4. 2018
Dobrý den, na kurz jsme šla s pocitem jako mají mnozí z Vás, že umím šlehat mléko a chci se naučit těžší vzory, než rozetku a srdíčko. Chtěla jsem umět nakreslit labuť. Po chvíl moje odšení opadlo a zjistili jsme s panem Richterem, že všechno co jsem uměla bylo špatně. Pomohl mi poznat chyby a ukázal mi jak je odstranit. Jestli někdo čeká, že na celém kurzu Vám bude pan Richter mazat med kolem pusy a říkat Vám, že Vám všechno jde a jste šikovní, tak jste na omylu. Vždy si všimne Vaší chyby, kterou Vám připomene a Vy si uvědomíte co děláte špatně :), což potřebují mnozí z nás. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit dnešního kurzu a můžu všem pana Richtera doporučit. Za měsíc se budu těšit a děkuji za Váš čas a férový přístup 🙂 odnáším si pocit, že jsem svůj čas investovala správně a za každou Vaši kritiku děkuji. Myslím, že mě posunou o krok vpřed 😉
22. 2. 2018
Děkuji za příjemně a užitečně strávený den na kurzu Mix Coffee & Latte, který naprosto splnil má očekávání. Kurz byl plný zajímavých informací a velice oceňuji osobní zkušenosti přednášejícího Aleše. Doporučuji všem amatérům i profesionálům, každý si zde najde to "své".
6. 6. 2018
Psal se rok 2012 a na kurz jsem se dostal za minutu dvanáct, super komunikace od samotného počátku, přátelské prostředí. Aleš vysvětlil vše, co bylo třeba, předal cenné rady a zkušenosti. Naprosto parádní krok vpřed si užít kávu ještě víc. Pravda, v dnešní době je spousta informací volně dostupná na YouTube či dalších kanálech, ale být osobně na kurzu školy baristy - tomu se nic nevyrovná. Je to skoro šest let a stále na kurz v dobrém vzpomínám. Život je příliš krátký na to pít špatně udělanou kávu, tak šup šup 🙂 Díky díky!
2. 3. 2018
Pan Richter je velmi ochotný člověk, v dnešní době se divím, že někdo má potřebu nezistne pomáhat. Zasvětil me do tajů kávy a vyvedl ze spousty omylů. Nezúčastnila jsem se kurzu, i když bych velmi ráda (časově nezvládám), ale jestli jednou kurz, tak určite od pana Aleše. Vřele doporučuji! Moc díky.
26. 4. 2018
Příjemný zážitek � spousta informaci a hlavně jsem měla ten pocit upřímnosti a otevřenosti pana mistra kávy �
3. 3. 2018
Kurz naprosto splnil mé očekávání. Pan Richter je vtipný charismatický chlapík, který svému oboru opravdu rozumí. Díky tomuto kurzu se člověk dozví důležité teoretické informace o kávě a zároveň má prostor si udělat výborné espresso nebo cappucino na kvalitním kávovaru. Určitě vřele doporučuji a časem přemýšlím o rozšíření dovedností na kurz art latté.
17. 5. 2018