Hodnocení – Škola baristy

Hodnocení

    5 star review  Příjemný zážitek � spousta informaci a hlavně jsem měla ten pocit upřímnosti a otevřenosti pana mistra kávy �

    thumb Eva Kotková
    3/03/2018

    5 star review  Tesim se na kurz....

    thumb Giuseppe-Kenn Brezina
    2/28/2018

    5 star review  Skvělý kurz, který mi předal hodně informací doplněné o příběhy z vlastních zkušeností a výbornou praktickou přípravu.

    thumb Lída Oplatková
    4/25/2018

    5 star review  Kurz naprosto splnil mé očekávání. Pan Richter je vtipný charismatický chlapík, který svému oboru opravdu rozumí. Díky tomuto kurzu se člověk dozví důležité teoretické informace o kávě a zároveň má prostor si udělat výborné espresso nebo cappucino na kvalitním kávovaru. Určitě vřele doporučuji a časem přemýšlím o rozšíření dovedností na kurz art latté.

    thumb Adéla Chmelíková
    5/17/2018

    5 star review  Jsem moc ráda, že jsem absolvovala tento kurz pod skvělým vedením P. Richtera, je nejen odborníkem ve svém oboru, ale hlavně skvělým školitelem nás laiků. Všem vřele doporučuji. Pavlína

    thumb Pavlína Ptáčková
    5/17/2018

    5 star review  Pan Richter je velmi ochotný člověk, v dnešní době se divím, že někdo má potřebu nezistne pomáhat. Zasvětil me do tajů kávy a vyvedl ze spousty omylů. Nezúčastnila jsem se kurzu, i když bych velmi ráda (časově nezvládám), ale jestli jednou kurz, tak určite od pana Aleše. Vřele doporučuji! Moc díky.

    thumb Darina Křížková
    4/26/2018

    5 star review  Perfektní kurz, super přístup, spousta legrace. ��

    thumb Martin Baránek
    2/15/2018

    3 star review  Dobrý den, na kurz jsme šla s pocitem jako mají mnozí z Vás, že umím šlehat mléko a chci se naučit těžší vzory, než rozetku a srdíčko. Chtěla jsem umět nakreslit labuť. Po chvíl moje odšení opadlo a zjistili jsme s panem Richterem, že všechno co jsem uměla bylo špatně. Pomohl mi poznat chyby a ukázal mi jak je odstranit. Jestli někdo čeká, že na celém kurzu Vám bude pan Richter mazat med kolem pusy a říkat Vám, že Vám všechno jde a jste šikovní, tak jste na omylu. Vždy si všimne Vaší chyby, kterou Vám připomene a Vy si uvědomíte co děláte špatně :), což potřebují mnozí z nás. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit dnešního kurzu a můžu všem pana Richtera doporučit. Za měsíc se budu těšit a děkuji za Váš čas a férový přístup 🙂 odnáším si pocit, že jsem svůj čas investovala správně a za každou Vaši kritiku děkuji. Myslím, že mě posunou o krok vpřed 😉

    thumb Michaela Markielová
    2/22/2018

    5 star review  Děkuji za příjemně a užitečně strávený den na kurzu Mix Coffee & Latte, který naprosto splnil má očekávání. Kurz byl plný zajímavých informací a velice oceňuji osobní zkušenosti přednášejícího Aleše. Doporučuji všem amatérům i profesionálům, každý si zde najde to "své".

    thumb Michaela Mickeyna Pospisilova
    6/06/2018

    5 star review  Moc děkuji za dnešní skvěle strávený den a také možnost dozvědět se spoustu informací o kávě a taky její přípravě a jsem vděčný , že jsem mohl získat certifikát 😉 Všichni v této firmě jsou lidé na správném místě . Ještě jednou díky

    thumb Lukáš Euronics
    4/24/2018

    5 star review  Psal se rok 2012 a na kurz jsem se dostal za minutu dvanáct, super komunikace od samotného počátku, přátelské prostředí. Aleš vysvětlil vše, co bylo třeba, předal cenné rady a zkušenosti. Naprosto parádní krok vpřed si užít kávu ještě víc. Pravda, v dnešní době je spousta informací volně dostupná na YouTube či dalších kanálech, ale být osobně na kurzu školy baristy - tomu se nic nevyrovná. Je to skoro šest let a stále na kurz v dobrém vzpomínám. Život je příliš krátký na to pít špatně udělanou kávu, tak šup šup 🙂 Díky díky!

    thumb Ondrej Soudek
    3/02/2018

Partneři