Poradenství – zařízení provozu

Plánujete  otevřít kavárnu, bar nebo restauraci?

Nabízíme vám poradenství v tomto nelehkém úkolu.

Řada architektů vám navrhne krásný prostor s nádherným zařízením. Vše se zdá bezproblémové a fantastické až do doby než otevřete a zjistíte že personál běhá zmateně za barem nebo v kuchyni a nic nestíhá. Myčka správně neumyje sklenice a nebo to trvá dlouho, případně se sklenice na víno vůbec do myčky nevlezou. V letní sezóně kdy máte plnou zahrádku došel led a lednice pod barem nestíhá chladit, a z kuchyně se právě do restaurace dostal zápach z připáleného jídla.

Tohoto překvapení vás ale dokážeme ušetřit.

První věc která je potřeba před plánováním baru nebo kuchyně, je znát sortiment a přibližnou skladbu vašeho nápojového nebo jídelního lístku. Jedině pak budete mít svoju provozovnu zařízenou efektivně a bez zbytečného vyhazování finančních prostředků za zařízení které pak možná ani nepoužijete.

Naše zkušenosti s těmito provozy Vám dokáží ušetřit nervy, čas, počet personálu a dokonce i peníze při pořízení.

Cílem architektů je obvykle výše zakázky a případná provize, ale naším cílem je spokojený majitel restaurace, který nás dále doporučí dalšímu zákazníkovi.

Máte-li zájem o konzultaci nebo již o službu poradenství neváhejte nás kontaktovat.