Poradenství – ekonomika provozu

Otevíráte nebo jste již otevřeli kavárnu, bar nebo restauraci?

Nevychází vám ekonomika a nebo máte pocit, že vydělává personál a ne vaše firma?

Nabízíme poradenství a kontroling Vašeho gastro provozu.

U zavedených podniků

– provedeme několik kontrolních návštěv s pozorováním chodu podniku

– z těchto návštěv dostanete výstup a poradíme vám kde má váš podnik reservy a nebo kde si pravděpodobně vaši zaměstnanci „přichází na své“

– zaměříme se na chování personálu k zákazníkům

– provedeme revizi složení nápojového, případně jídelního lístku a poradíme vám kde jsou skryté finanční reservy

– poradíme vám případné dodavatele a pomůžeme díky našim vztahům dohodnout lepší podmínky

– dokážeme optimalizovat pracovní postupy a tím zvýšit efektivitu zaměstnanců

– posoudíme Vaši konkurence schopnost v dané lokalitě a navrhneme opatření

U nových podniků

– provedeme revizi a případnou optimalizaci složení nápojového lítsku a poradíme vám jeho případné složení

– poradíme vám případné dodavatele a pomůžeme díky našim vztahům dohodnout lepší podmínky

– navrhneme optimalizaci pracovních postupů a tím zvýšíme efektivitu zaměstnanců

– odlišíme vás od blízké konkurence a navrhneme strategii